Viikossa yksi mutka enemmän

lauantaina 16. toukokuunta 2009 kello 09:27

amazingPäivät ne vain menevät ja uusia tulee. Jokainen päivä ei mene aivan putkeen, kuten kävi tässä jokunen päivä sitten. Rupesi kilahtaa moneen asiaan. Mm. palaveriin. Ahdistuin niin, että en muistanut mitä piti sanoa niille tyypeille. Eihän tässä enää pysty olemaan muiden seurassa, lähinnä niiden joita en ennestään tunne. Iski kyllä totaalinen lamaannus ja teki mieli laittaa joku muu puhumaan puolestani.

Nyt en enää osaa päättää asioista. Ensin tulee joku tietty asia mieleen ja olin aikeissa toteuttaa ne, mutta jokin lopulta sai mieleni muuttumaan. Ärsyttävää! Ja sekin, että minun piti aloittaa jo ajat sitten tuo ahdistus/masennuslääkitys, mutten saa sitäkään aikaiseksi vaikka resepti odottaa tuolla. En tajua tätä jumitusta. Ihankuin jokin estäis minua tekemästä mitään. Ihankuin kaikki mitä haluaisin tehdä, on kiellettyä. Ihankuin se olisi väärin ja on väärin toivoa. Mistähän tämäkin ajatus ajautui päähäni. Ja mitäköhä ihmettä nytkin selitän. :-D

Ulkona sentään tulee käytyä lähes päivittäin. Hyvä näin, sillä oisin jo hajonnut tänne sisälle. Itseasiassa nyt paistais aurinko ja voisin lähteä vaunuilemaan. :-)


Kommentointi on suljettu.