Kylmä kiristää ja pakkanen paukkuu

torstaina 2. helmikuunta 2012 kello 15:40

Tammikuun lopussa pakkanen on alkanut kiristymään ja enemmän vaatetta saa olla päällä. En edes omista talvitakkia. Syystakilla mennään ja kalsarit uupuu, miksi minä tyhmä en osta uusia talvihousuja

Kävin vajaa kolmevuotiaan tyttäreni kanssa tuossa yksi päivä Kangaslammen toimintapuistossa ja tuli napsittua kuvia mukaan. Tyttö olisi halunnut jäädä vielä leikkimään tunninkin ulkoilun jälkeen. Minulla alkoi jäätyä huulet kiinni yhteen. Hyi. Ja tulin muuten hieman kipeäksi, kurkku käheänä ja nenä vuotaa. Ei yhtään kivaa. Lämmin kaakao maittaisi ja laktoositonta maitoa ei juuri nyt satu olemaan jääkaapissa.

Tilasin tuossa sunnuntaina Lush -saippuoita ja maanantaiaamuna lähti paketti menemään Postiin. Sain keskiviikkona tekstiviestin, että paketti olisi saapunut toimipisteeseen ja voi tulla hakemaan. Kävin tänään (torstaina) hakemassa kovasti odottamaani pakettia ja samalla hain mieheni postipaketin. Tiskillä sanottiin ettei pakettia ole toimipaikassa. Kyselin että milloin kannattaisi tulla, ei osannut hää sanoa. Joten minnuu harmittaa nyt ihan hirveästi kun tämä toimipiste on kaukana kotoamme. Sentään ukolla on uusi tilaamansa talvitakki täällä, ei tarvitse raukan liikkua ulkona risaisella villakangastakilla.

***

Lakkasin kynnet tänään nopeasti randomina tällaiseksi:

Wild & Mild: Black Cat
Wild & Mild: Ghost

ps. Black Cat :lla tarvitsi vain yksi kerros vetästä, peittyy todella hyvin


Snowy day in Jyväskylä

maanantaina 28. marraskuunta 2011 kello 18:14

Tänään oli niin kiva päivä ja olo. Luntakin oli satanut tänne Jyväskylään yön aikana älyttömän paljon. Sai kahlata lumessa, kun aura-autot eivät ole ehtineet pahemmin aurata lumet pois kävelyteiltä. Kuvien ohella ei tarvinne enempää kertoa.


Ulkoilua ja lunta

tiistaina 12. lokakuunta 2010 kello 20:55


Huiskun tuiskun

sunnuntaina 23. marraskuunta 2008 kello 16:01

Lunta tulee kuin esterin pyllystä. Lumikengät alkavat olla jo tänäiltana ehdoton ulkona. Sinnehän en kyllä ole menossa. ;-) Jos pysyn nyt vaan sisällä ja nauran niille jotka ovat ulkona. :’-D Muhahaa!
Lälläslää olen netissä ja lämpimässä makkarissa turvassa tuulelta, kylmyydeltä ja lumelta. Ja mikä onkaan parasta… Olen NETISSÄ ! ! !


Hyinen aamu

maanantaina 17. marraskuunta 2008 kello 08:50

Irkissä tuli todettua useaan otteeseen, että kylmää on luvassa tälle viikolle. *hytinää*
Voisin alkaa käyttää tuota erästä talvitakkia johon pyöristyvä mahani mahtuu. Siitä tulikin mieleen, että eilen illalla katsoin vähän peilistä ja totesin kuuluvaan ääneen; Apua! Se on paisunut viime näkemästäni.
Niin, tänään olisi tarkoituksenä lähteä käymään tuolla Kelassa ja kaupassa. Jees! :D Sain muuten eilen illalla greippi Jaffaa, vähänkö oli fiilarit katossa. Join jäillä ja oli niin aaaaah-olo. Muhah!