Konad – Leimaussettini

torstaina 26. tammikuunta 2012 kello 16:30

Konad ”setti”:
Leimasin ja scarper
2kpl Princess Special Polish: valkoinen ja musta
Top Coat Princess: Regular
Kuvalaatan pidin
Kynsilakanpoistoaine
Kuvalaatat M65 ja S10

Oon niin riemuissani tästä ”setistä”, joka saapui tänään. Voi hurja, pitää repäistä jossain välissä pari tuntia tähän hommaan. Uiii, tunnen kuinka tunnenkaan itseni niin prinsessaksi!


Golden Rose & Rimmel: Graffitit

tiistaina 17. tammikuunta 2012 kello 18:44

Wild and Crazy: Twilight & Golden Rose: Graffiti Nail Art 01

Cracklebuumi+kesämieli päällä keskellä talvea ja oli pakko saada jotain vaaleaa tai valkoista ”crackle” lakkaa. Eräs kertoi kokeilleensa ja kertoi H&M:n myyvän sitä ja kehunneen. Suuntasin sinne ja olin etsinyt pitkän tovin miltä hyllyltä löytyisi moinen ihanuus. Näin näkövammaisena en tietenkään löytänyt heti ja nappasin Wild and Crazy: Twilight-lakan käteen ja marssin kassalle kysymään. Selitin siinä epämääräisesti cracklesta, kun en tiennyt millä nimellä tämä oli tarkalleen ottaen. Ihana naismyyjä ohjasi näyttämään mistä löytyy ja pyysin valkoista. *hymy*

Pääsin heti testamaan näitä ja tuli todettua, että WaC-lakka vaatii ainakin kolme lakkauskertaa jotta väri pääsee paremmin oikeuksiinsa. GR Graffiti oli ihana levittää kynsiin, ei ollut yhtään niin kuin kamala ja jäätävä mutta omalla karulla tavallaan rockhenkinen, Rimmelin Crack Your Colour, joka toimi kyllä toisella kokeilukerralla ja sitten alkoin irtoilemaan pinnalta, tähän auttoi päällyslakka joka piti Rimmelin lakan paikallaan. GR Graffiti ei irtoile, plussa siitä. Pitää vain muistaa ettei vahingossa lakkaa päällyslakkaa tämän GR Graffitin päälle, muuten tulee vähän imelännäköinen smoothmainen efekti. Yläkuvassa pikkurillissä näkyy tämä moka. :-D

China Glaze: Moonlight & Rimmel Crack Your Colour: Black Graffiti

***

ps. Pitäskö alkaa katsella kynsilakoilleni jonkinlainen laatikko


China Glaze: Moonlight

sunnuntaina 15. tammikuunta 2012 kello 11:33

Kaipa opin vielä lakkaamaan paremmin, tämmönen amatöörimäinen jälki ja huomatkaa, puristin jännittyneenä purkkia liian kovaa ja onnistuin saamaan sormet litistyneen näköiseksi. Hmph!! Laitoin pari koristetarraa piristämään kynsiä ja lakkasin sitten päällyslakkaa päälle. Tällainen perussetti tälläkertaa.

Itse lakkaa täytyy kyllä kehua hyvän levitettävyyden vuoksi. Havaitsi samalla, että lakka sopisi paremmin ranskalaisen manikyyrin tekoon, koska kahdella lakkauskerroksilla se on kauniilla tavalla melko vaalean läpinäkyvää. Jos haluaa noin valkoisiksi, niin piti lakata ainakin väh. neljä kertaa.


China Glaze: Moonlight ja Limbo Bimbo

lauantaina 14. tammikuunta 2012 kello 21:52

Minähän en koskaan meikkaa, saati lakkaa kynsiäni! Mutta mitä…hurahdin sitten näihin, kun ihastelin pitkään Sonnela:n blogista tuttuja lakkoja kuten mm. China Glazeja, Color Clubeja. Opettelen vasta ja harjoitus tekee mestarin. Vielä kun oppisin piirtämään kivoja kuvioita kynsiin. Näiden lisäksi olisi tarkoitus hankkia ne kivat glitterit, pitäs vain etsiä sopivia. Ideat ovat tervetulleet!

China Glaze Moonlight & China Glaze Limbo Bimbo

Antakaa anteeksi kuvan värivirheellisyys. Ei ollut luonnonvaloon mahdollisuutta. Tämä kuva ei tosiaan tee näiden lakkojen väriin oikeutta.


Ihana Jouluni vuonna 2011

lauantaina 24. joulukuunta 2011 kello 21:38

Vietämme jokainen Joulumme vuorotellen perheeni luona ja mieheni Rollen isän luona. Tänävuonna olimme äitini luona maalla, Ristiinassa. Tulimme Jyväskylästä asti tänne Ristiinaan viettämään ihanaa Joulua ja söimme jouluista riisipuuroa ja itsetehtyä mahtavaa luumukeittoa. Hotkin massun täyteen ja illalla tuli pukki käymään pienten lasten iloksi. Tyttäremme oli aluksi innoissaan ja samalla hämillään. Hän sai valtavan kasan lahjoja ja siinä vasta riemu irtosi kun pääsi avaamaan kaikennäköisiä lahjapaketteja, isoja ja pieniä. Minäkin sain myös liuta kivoja ihanuuksia. Kiitos kaikille jotka olivat niin kultaisia. Kiitos Rolle huippulahjoista! Kiitos äidilleni sairaan hienoista Totoro-lapasista! Kiitos sisko ihanista omatekoisista kekseistä!

 • Jeanne Arthes: Sexy Me n:o 1: hajuvesi ja deodorantti
 • Christina Aguilera: Secret Potion-paketti
 • Finnkino Joululahjaliput 4kpl
 • The Sims 3: Maailmamatkaaja (Jokopääseepelaaa!)
 • Panda Suklaasydän
 • Jouluinen kynttilälyhty
 • Iso karkkiloota: Hyvää makumaasta
 • Peltirasia jossa on kaunis kansikuva, itseleivottuja keksejä
 • Maukka ja Väykkä-kalenteri 2012
 • Iittala: Mariskooli 120mm mattakirkas (minulle ja rollelle yhteinen lahja)
 • The Slanket-viltti (Kiitos hirveästi kulta! Ihan mahtavaa saada tämmönen)
 • Totoro-lapaset! (Kiitos äitikulta! Kauan olen haaveillut näistä)

Totoro-lapaset! (HUOM: Ohje löytyy Ravelrystä hakusanalla Norwegian Totoro Mittens)