Kynsitaidetta: Töpöttelyllä liukuväriä

maanantaina 26. maaliskuunta 2012 kello 21:16

Ryöstin Rollen maskeeraukseen tarkoitetun ”sienen” ja leikkelin kakunpalojen muotoiseksi töpöttelyä varten. Lueskelin aiemmin toisaalla ohjeita ”liukuvärjäykseen” helppoja jippoja. Sieni-tekniikka vaikutti nerokkaalta idealta jota piti itsekin testata heti. Valitsin pohjaväriksi China Glaze Dance Baby, töpöttelyyn ChG Limbo Bimbo. Glitterlakkana tietenkin ChG Techno. Töpöttely on yllättävän nopea ja helppo tapa saada kauniit kynnet. Minulla on menossa jonkin sortin pinkkivaihe.

Alla lopputulos. Eikö tullutkin hienot! Kehuja on tullut kivasti.

Tilasin swatchaukseen sopivan kiekon. Yllätyin miten vaikeaa on lakata PITKÄT ”kynnet”. Luojan kiitos ettei omat kynnet ole näin pitkät. Kiekossa näkyy piste, siinä on ChG Dance Baby ja puoliksi päälle lakattu ChG Techno. Tästä hahmottaa paremmin miltä lakat näyttävät levitettyinä. Pullossa sävy on aina jotenkin pari astetta vaaleampaa.

***

Mitä tykkäätte töpötellyistä kynsistäni Oletko kokeillut vastaavaa


China Glaze: Dance Baby ja Techno

sunnuntaina 25. maaliskuunta 2012 kello 18:04

Halusin pahanhajuisen Wild & Mild: Ghost glitterlakan lisäksi jotain muuta merkkiä. Tutkailin Color Club’in glitterlakkoja ja pari kivaa osui silmään, mutten raaskinut vielä hankkia niitä. MiMaxista löytyi China Glaze’n Electropop -kokoelma, johon sisältyy mm. Techno. Tämä glitterlakka minut riemuitsemaan ilosta. Kokoelmasta löytyi sopivasti kaipaamani söpö vaaleanpunainen lakka, Dance Baby. Nämä kaksi yhdessä kynnellä on niin ihana näky! Tulee mieleen Barbien kimallemekot. :-D

ps. Yksi aamu oli julmetun kiireinen ja mulla ei ollut mitään lakkausta kynsillä. Halusin kiireessä jotain ja lakkasin ChG Dance Baby 1 krs ja Techno 1 krs. Kuivui todella nopeasti. Huomatkaa, aikaa oli alle 45min. Luojan kiitos ettei ruttaantunut vaikka sähläsin vaatteiden kanssa menomatkalla. Pakko sanoa tämä, ChG on pettämätön valinta! 

***

Mitä tykkäätte näistä lakoista Mikä on suosikkiglitterlakkasi


Kynsitaidetta – Retro

tiistaina 20. maaliskuunta 2012 kello 15:22

Yksinkertainen Retro -idea tuli aika randomina. Ensin ajattelin testaavani China Glaze Papaya Punch lakkaa pelkältään ilman koristeluja. Yksinään lakka näytti sillä hetkellä kaipaavan jotain muuta sävyä päälle kaveriksi. Kokeilin tehdä ensimmäistä kertaa viistokuvion kynnen kärkiin. Olin varma siitä, että sotken kynnet tai jotain vielä pahempaa kun en ole koskaan aiemmin koettanut tällaista tehdä. Hyväthän näistä tuli, ainakin omasta mielestäni. Lisäsin vielä koristeeksi omenanvirheän viivan väliin.

Kynnet lyhentyi toistamiseen. On vaikea pitää kynnet pitkinä näin talvi-kevät aikana, kun pitäisi pukea ja riisua vajaa 3v. prinsessa, joten väkisin onnistun katkomaan kynnet enemmän tai vähemmän ihmeellisillä tavoilla.

China Glaze: Papaya Punch
China Glaze: Cha Cha Cha
Kiss: Nail Artist Paint & Stencil Kit – MDK02

***

Mitä tykkäätte näistä Eikö tulekin tästä mieleen ysäriajan verkkarit :’-D


China Glaze – Kolmen kopla

perjantaina 16. maaliskuunta 2012 kello 17:52

Heipä hei ”pitkästä” aikaan!

Arki vie kaiken ajan ja bloggaamiseen ei tunnu löytyvän edes puolta tuntia aikaa. Nytpä pääsin tänne naputtelemaan uusinta bloggausta ja arvatkaapas mitä postisetä toi minulle! China Glazet! Cesarsin pikakuivattava lakka kanssa tuli suunnilleen samaan aikaan. Olen niin onneissani ja innoissani näistä! Melkein ”luovutin” China Glazejen suhteen siitä ettei Kicksistä saa muunvärisinä tahi suomalaisista nettikaupoista näitä. Strawberry Fields ja Cha Cha Cha oli ne himotuimmat sävyt. Papaya Punch tuli niin ikään heräteostoksena. Eikö olekin kaunis sävy tämä Papaya Minusta se on ihanan kesäisen herkullinen sävy.

Oi kesä tule jo!

China Glaze: Cha Cha Cha, Strawberry Fields & Papaya Punch

Cesars pikakuivattava päällyslakka

China Glazet ostettu MiMaxista ja Cesarsin lakka täältä.

***

Mitä tykkäät näistä sävyistä Mitä sävyjä suosittelisit minun kokeilevan Tykkäättekö Cesarsin pikakuivattavasta lakasta


Konad leimailua – Kerta sekin ensimmäinen…

perjantaina 27. tammikuunta 2012 kello 15:49

China Glaze: Limbo Bimbo
M65
Princess Special Polish: Gold Black

***

Laitoin ovelasti kahta kuviota yhteen saadakseni aikaan goottimaisen kuvion, peukalokynnessä normikuvio. Tuli hirmu kiva ja tykkään!