Tänä vuonna hiihtolomaa vietetään…

perjantaina 2. maaliskuunta 2012 kello 10:45

…sairastellessa. Kurjaa kaikkien kannalta. Koko perhe sairastui samaan aikaan ja oli tiukkaa vuorotella mieheni kanssa pienen, kipeän tytön hoivaamista kun itsellä oli lämpöä liki 39°C. Onneksi parannuin nopeinten ja jaksoin hoivata kahta toipilasta. Likka on vieläkin lievästi kuumeinen ja kuumepäiviä on kertynyt jo peräti kahdeksan. Onneksemme tytön yleisvointi on hyvä, jaksaa leikkiä ja olla oma itsensä sekä syö kohtalaisesti. Stressaa hieman ensiviikon koulun alkaminen, koska toivoisin että tyttö olisi siihen mennessä jo täysin terve. Minulla olisi alkamassa uusi jakso josta ei ole hyvä jäädä miltään tunneilta pois, kun kurssin aiheet ovat melko haastavia.

Hiihtoloman aikana on ollut melko rankkaa myös oman psyykeen jaksamisen kanssa. On ollut fiiliksiä ettei jaksa enää kestää iänikuista pahaa oloa, joka puskee välillä huonoina päivinä rajusti esiin. Viittaan nyt tässä niihin traumoihin ja vaikeaan menneisyyteeni, joita ei ole vielä pystytty oikeiden ihmisten kanssa selvittämään. Haluaisin tämän ”loppuvan” ja se vaatisi oman perheeni eräitä ihmisiä paikalle ja selvittäisimme asiat perinpohjin. Haluan sen mielenrauhan, jotta voin unohtaa kaiken taakseni jollain tapaa. Ongelma on siinä, etten pysty _yksin_ kohtaamaan kasvotusten näitä ihmisiä ja saati puhua heidän kanssa näistä. Pelkään niin valtavan paljon, että saan aikaan melkoisen sekasotkun ja väärinkäsityksien myrskyn ja sitäkin, että minut hylättäsiin lopullisesti. En ole vielä keksinyt keinoa miten voisin puhua XY henkilöiden kanssa tästä ilman, että he tuomitsevat ja leimaavat minut valehtelevaksi paskiaiseksi lopun elämäni siitä kun avasin suuni tietystä aiheesta jota he eivät välttämättä muista enää tai koe sitä niin suureksi asiaksi kuten minä. En tiedä mitä mieltä he ovat asiasta. Pelkoni pitää kaiken pahan sisälläni, joka taas tuntuu tuhoavan minut hitaasti. Toivon silti että jonain päivänä he huomaavat tämän kirjoituksen ja ymmärtäisivät miten paljon minuun sattuu ja tulee sattumaan kun asioista ei puhuttu tai tulla puhumaan.

Takaisin tähän hiihtolomaan. En ole ehtinyt virkata amigurumeja paljoa ollenkaan, ehkä jonkun pupun raajoja virkkailin ja aloitin työstämään vaaleanpunaista pandaa joka ei ole vielä valmis. Näistä juttua myöhemmin kun valmistuvat. Jei!

***

Onko teillä toiveita mistä kirjoittaisin Mitä pidätte töistäni Millaisia amigurumeja toivoisitte minun tekeväni AmigurumiOpas on työn alla. :-)


Amigurumi: Ankka (Duck)

maanantaina 20. helmikuunta 2012 kello 15:20

Ankka // Duck

Malli Alien Hominid, Chibi Kawaii Cat, Bunny and Bear Amigurumi Patterns by Nerdigurumi
Langat Novita Miami (vihreä ja keltainen)
Koukku 2.5
Silmät 6mm turvasilmät (Hobby Point)


Amigurumi: Kuolleiden ystävänpäivä

tiistaina 14. helmikuunta 2012 kello 15:20

Karmivan hyvää ystävänpäivää vonHattusen lukijoille!

Kuolleiden päivän tyttö ja poika

Malli Karmivan suloiset amigurumit -kirja
Langat Novita Miami (l. valkoinen) Novita 7-veljestä (punainen, musta) Muliinilankaa (musta)
Koukku 2.5
Silmät mustaa huopaa


Amigurumi: Etana (Snail)

tiistaina 7. helmikuunta 2012 kello 22:22

Etana // Snail

Malli Smeddley’s World – Snail!
Langat Novita Miami (beige, violetti, l. valkoinen, v. punainen)
Koukku 2.5

Yksi vaikeimmista mistä tähän asti minkä onnistuin tekemään. En tasan tee toiste samanlaista. Meinasin tehdä harakirin, kun ohjetta koetin tulkita monella eri tapaa. Aloittelijat, unohtakaa tämä heti alkuunsa.

Nimeän tämän kaunokaisen Julia:ksi.


Amigurumi: Cthulhu

sunnuntaina 5. helmikuunta 2012 kello 11:20

Cthulhu

Malli Karmivan suloiset amigurumit-kirjasta
Lanka Cascade 220: Citron
Koukku 3
Turvasilmä 6mm (Hobby Point)